Meer info

Hoe gaan wij te werk?

We geven u de kwaliteit die u verwacht, in een onverwachte tijdlijn. Je zult het geweldig vinden om je huis te laten schilderen zonder alle chaos die er doorgaans bij hoort.

STAP 1: SCHATTING
U ontvangt een persoonlijk, gedetailleerd voorstel waarin onze schilderdiensten en de totale kosten van uw verfbeurt duidelijk worden beschreven. We geven u een nauwkeurige prijs vooraf en onze deskundige schilders werken aan uw voorstel om ervoor te zorgen dat uw schilderproject op tijd en binnen het budget wordt voltooid.

STAP 2: BEREID JE VOOR
Nadat je je schilderopdracht hebt geboekt, sturen we je een checklist waarin staat wat je moet doen om je ruimte klaar te maken voor schilderen. We zullen ook een telefoongesprek opzetten om alle details door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden. Voordat u met uw schilderproject begint, zal onze bemanning een doorloop van uw eigendom doorlopen om het project te beoordelen, uw ruimte voor te schilderen en eventuele vragen te beantwoorden.

STAP 3: VERF
Dus hoe krijgen we het zo snel gedaan? Het is makkelijk. We zorgen er altijd voor dat we het juiste aantal schilders hebben voor de klus en gebruiken een schildertechniek en -systeem die we in meer dan 20 jaar hebben geperfectioneerd. Deze twee dingen – onze mensen en ons proces – stellen ons in staat om de klus te klaren zonder uw dag volledig te verstoren.

We zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Zodra uw project is voltooid, zullen we een doorloop met u doen terwijl de verf aan het drogen is om te controleren of er aanpassingen nodig zijn. Dan bellen we je de volgende dag om je op te volgen, zodat het werk, de kleuren en de producten aan al je verwachtingen voldoen.