Andere schilderwerken

Behang kan heel gaaf zijn – er zijn talloze moderne stijlen die uw ruimte een unieke en frisse uitstraling geven. Het kan er echter na een tijdje ook gedateerd uitzien. Als het tijd is om van je behang af te komen, kan dit al snel een moeilijk proces worden. Daarom is het een taak die het beste aan de professionals kan worden overgelaten.

Behang verwijderen is een delicaat proces waarvoor het juiste gereedschap nodig is, zoals een behangafstomer en speciale oplosmiddelen. Het vereist ook heel veel geduld! Zelfs met de juiste tools weet je nooit helemaal zeker hoe het behang zich gaat gedragen. Soms komt het relatief gemakkelijk los en laat het geen schade achter. Andere keren kun je hele stukken behang tegenkomen die er gewoon niet af willen.

Hoe u het verwijdert, hangt ook af van het type behang dat u gebruikt – sommige hebben een vinylcoating en andere kunnen van stof zijn gemaakt, die elk een andere aanpak vereisen voor het verwijderen. Hoe het aanvankelijk werd toegepast, kan ook een groot verschil maken in hoe het verwijderingsproces verloopt. Als de muren bijvoorbeeld niet goed zijn geprimed voordat ze worden aangebracht, kan dit problemen veroorzaken wanneer u het probeert te verwijderen.

Hoewel je zeker kunt proberen de klus zelf aan te pakken, is het altijd het beste om professionals ervoor te laten zorgen. Als we toch problemen tegenkomen met hardnekkig behang, weten we hoe we ermee om moeten gaan en schade aan de muren voorkomen.

DE VOORDELEN VAN HET VERWIJDEREN VAN UW BEHANG
Het belangrijkste voordeel van het wegwerken van je behang is duidelijk: je kunt eindelijk stoppen met kijken naar een patroon dat je niet leuk vindt! Maar er zijn ook praktische redenen om het te verwijderen. Na verloop van tijd kan het behang gaan bladderen of gaan bobbelen, waardoor uw muren er niet zo gepolijst uitzien. Je kunt ook naden krijgen die beginnen te scheiden of eindigen die beginnen op te krullen. Het kan soms ook na verloop van tijd geel worden, wat niet kan worden opgelost.

Als u het type persoon bent dat het uiterlijk van uw ruimte vrij vaak verandert, maakt het verwijderen van uw behang dat natuurlijk veel gemakkelijker. Als je gladde muren hebt, kun je er gewoon overheen schilderen als het tijd is om ze opnieuw in te richten.

WANDREPARATIE & VOORBEREIDING VOORBEREIDING
Het verwijderen van oud behang is een proces dat uit meerdere stappen bestaat. Omdat we professionals zijn, kunnen we het vrij snel voor elkaar krijgen, zonder de muren te beschadigen. Hier is hoe we het doen:

Eerst bereiden we het oppervlak voor door het af te spuiten met een niet-giftige oplossing.
Zodra het verzadigd is, zullen we oud behang voorzichtig verwijderen met behulp van een hulpmiddel voor het verwijderen van behang om het papier voorzichtig op te tillen om schade aan uw muren te voorkomen.
De conditie van het behang of de muurconditie onder het behang kan pas worden vastgesteld nadat het papier is verwijderd.
Behang wordt opgezogen en laat geen rommel achter.
Het residu wordt gewassen en schoongemaakt.
Vervolgens repareren we kleine onvolkomenheden in het oppervlak en maken we het oppervlak glad met een dun laagje en schuren.
Nadat de muren zijn geschuurd en gereinigd, wordt een primer aangebracht.
Zodra het klaar is om te schilderen, brengen we de kleur van uw keuze aan.

Wanneer muren na verloop van tijd vervaagt of vergeelt, kan uw huis er een beetje vervallen uitzien. Of misschien ben je geen fan van de natuurlijke kleur van de baksteen in je huis en wil je een meer bijgewerkte, moderne look. Het goede nieuws is dat je niet permanent vastzit aan de kleur van je steen! Als je dingen wilt veranderen, is het schilderen van je steen de beste manier om dit te doen.

Voordat u besluit om over natuurlijke bakstenen oppervlakken te schilderen, is er een belangrijk ding om te overwegen. Zodra u stenen oppervlakken schildert, moeten ze zo blijven. Het is moeilijk om verf van baksteen te verwijderen, dus zorg ervoor dat het een look is waaraan je je wilt binden voordat je gaat schilderen!

BUITEN MUREN SCHILDEREN
Het schilderen van baksteen kan niet alleen het uiterlijk van uw huis bijwerken, maar kan ook een beschermingslaag aan de buitenkant van uw huis bieden. Geverfde baksteen kan gemakkelijker schoon te maken zijn dan natuurlijke baksteen, waardoor het gemakkelijker wordt om uw huis er het hele jaar door fris uit te laten zien.

Als het gaat om het schilderen van bakstenen buitenoppervlakken, zijn er een paar dingen waar u op wilt letten. Ten eerste wilt u ervoor zorgen dat u niet over aangegoten, versleten of afgebroken stenen schildert; dit kan aanvankelijk elke beschadigde steen bedekken, maar kan op de lange termijn meer schade veroorzaken. Je moet er ook voor zorgen dat je de juiste verf gebruikt. Baksteen is een poreus materiaal, dus u wilt zeker weten dat u de juiste primer en verf gebruikt om blijvende resultaten te garanderen. Raadpleeg een vakman als u niet zeker weet welk type verf u moet gebruiken.

Hoewel het misschien een eenvoudig doe-het-zelf-project lijkt, is het belangrijk op te merken dat het schilderen van baksteen de juiste voorbereidingen vereist en op de juiste manier moet worden gedaan om een afwerking te garanderen die er geweldig uitziet en lang meegaat. De beste manier om ervoor te zorgen dat u de uitstraling krijgt die u wilt, is door professionele schilders in te huren. Bij ACM-SCHILDERWERKEN weten we hoe we de oppervlakken op de juiste manier moeten repareren en voorbereiden om te schilderen om ervoor te zorgen dat je een look krijgt die lang meegaat. Het is een investering die u een hoop tijd (en geld) bespaart bij toekomstige reparaties.

BINNEN MUREN SCHILDEREN
Blootliggende bakstenen muren en open haarden kunnen een coole uitstraling geven aan het interieur van je huis, maar het is niet een look waar iedereen van houdt. Als u niet verliefd bent op de specifieke kleur van uw metselwerk, is dit een probleem dat gemakkelijk kan worden opgelost met een nieuwe verflaag! Of het nu een muur, open haard of een ander element in uw huis is, met muren schilderen kan uw ruimte onmiddellijk een modernere uitstraling krijgen.

Net als bij het schilderen van buitenstenen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u over het juiste gereedschap beschikt om de klus te klaren – controleer op beschadigde plekken en zorg ervoor dat u het juiste type primer en verf gebruikt. Als u het verkeerde type verf gebruikt, kan de originele baksteenkleur gaan doorbloeden of gaan schilferen. Het schilderen van baksteen kan lastig zijn, vooral als het wat reparatiewerkzaamheden nodig heeft. Als u gebieden ziet die mogelijk moeten worden gerepareerd, kunt u het beste professionele schilders inhuren om het werk voor u te doen.

HET SCHILDEREN VAN EEN BAKSTENEN HAARD
Veel oudere huizen hebben stenen open haarden, die er heel gaaf uit kunnen zien als het een mooie natuurlijke schaduw is. Maar net als alle rages in huisdecoraties, kan de kleur van je steen er ook voor zorgen dat hij er behoorlijk verouderd uitziet – de oranjeachtige tinten die populair waren in de jaren 80, zien er misschien niet zo geweldig uit volgens de huidige normen!

Het schilderen van uw bakstenen open haard is een snelle en gemakkelijke manier om het uiterlijk van uw ruimte bij te werken zonder een bouw- of renovatieproject uit te voeren. Hoewel de meeste mensen de neiging hebben om te kiezen voor een vervaagde whitewash of effen witte afwerking, zijn de kleuropties eindeloos! Bij ACM-SCHILDERWERKEN kunnen we samen met u de perfecte kleur en afwerking kiezen voor uw stenen open haard.

HET SCHILDEREN VAN EEN BAKSTENEN MUUR
Blootliggende bakstenen muren (zowel aan de binnen- als buitenkant van uw huis) kunnen een cool designelement aan uw huis toevoegen. Afhankelijk van de stijl die u zoekt, kan een bakstenen muur in zijn natuurlijke kleuren echter een beetje te zwaar aanvoelen. Als je het uiterlijk van dingen wilt verlichten, is het schilderen van je bakstenen muur een snelle en gemakkelijke manier om deze bij te werken.

Het type verf dat nodig is, hangt af van of de muur binnen of buiten is. U moet er ook voor zorgen dat de steen klaar is om te schilderen – eventuele reparaties en voorbereidende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd voordat u begint met schilderen. Het is altijd een goed idee om professionele schilders te raadplegen voordat u erin springt en het zelf gaat proberen. Bij ACM-SCHILDERWERKEN weten we hoe we de oppervlakken op de juiste manier moeten repareren en voorbereiden om te schilderen, en het juiste type verf kiezen om ervoor te zorgen dat je een look krijgt die lang meegaat.


WAND/PLADFOND REPARATIE & PRIMEREN
Huizen zijn bedoeld om in te wonen – daarom is het niet ongebruikelijk om wanden te zien met gaten of een soort schade die moet worden gerepareerd. Het goede nieuws is dat het eigenlijk vrij eenvoudig op te lossen is. Voordat we een penseel oppakken, repareren we eerst eventuele wand of gipsplaatschade. We patchen, schuren en primen uw gipsplaat om een perfect oppervlak te creëren. Het is alsof je in een gloednieuw huis woont!

WAND REPARATIE DIENSTEN
Schade aan gipsplaten kan vrij gemakkelijk gebeuren. Als je een spijker hebt gebruikt om een foto op te hangen, of als een deurknop een deuk in een muur heeft gemaakt, weet je hoe delicaat dit oppervlak kan zijn. Hoewel het misschien niet zo erg lijkt, kan zelfs het kleinste gaatje merkbaar zijn. Als deze gaten en beschadigde onderdelen niet goed worden afgedekt voordat ze worden geverfd, vallen ze nog meer op. We helpen u graag bij het oplossen van deze problemen. Het is een van de vele manieren waarop we u zullen WOWEN!

Schade aan gipsplaten komt niet alleen van overdreven onstuimige kinderen of onhandige volwassenen. Schade treedt vaak van nature op, en op veel subtielere manieren dan u misschien denkt. Hier zijn enkele van de meest voorkomende oorzaken van gipsplaatschade:

Kleine perforatiegaatjes van spijkers,
Krimpscheuren,
Meubelslijtage,
Gewrichtsband losgemaakt,
Schade door het verwijderen van tegels,
Scheuren door bezinking,
Schade door vocht of schimmel,
Alledaagse slijtage,
Schade door kinderen,
Schade door knaagdieren, en
Gaten van gipsplaatankers.

PRIMEREN VOOR VERF
Voordat we gaan schilderen, lopen we door de ruimte en inspecteren we op eventuele bestaande schade. We nemen nota van alle plekken die gerepareerd moeten worden, en dan gaan we aan de slag! Zeer kleine gaatjes (zoals die van spijkers) kunnen worden gerepareerd door ze eenvoudig te vullen met Stucmortel / Lichtgewicht en na droging glad te schuren. Dit is meestal een vrij snel proces.

Voor grotere gaten (zoals die van deurklinken, enz.) Moeten worden gepatcht, wat een beetje een complexer proces is. In dit geval zal er opbouwend gestukadoord waarbij er meer Stucmortel over de pleister wordt aangebracht. Zodra het is opgedroogd, schuren we het om een glad oppervlak te creëren dat klaar is om te worden geverfd.

Over het algemeen is het meestal een vrij snelle oplossing, en we kunnen meteen beginnen met schilderen.

DE VOORDELEN VAN EEN STRAKKE WAND
Als je gaten van welke grootte dan ook of deuken in je gipsplaat hebt, zijn ze zeker de moeite waard om te repareren. Een nieuwe verflaag alleen is niet voldoende om het te verdoezelen – het zorgt er zelfs vaak voor dat de schade nog meer opvalt. Als je een nieuwe verfbeurt krijgt, wil je zeker weten dat je een glad oppervlak hebt, zodat je de best mogelijke look krijgt.

PLAN VANDAAG EEN GRATIS OFFERTE!
Gaten en deuken in uw gipsplaat repareren is een snelle en gemakkelijke manier om uw ruimte er weer als nieuw uit te laten zien. Het is een must voordat je een nieuwe verflaag op een muur aanbrengt. Als u wilt dat wij u helpen met uw wand reparaties en een nieuwe verfkleur voor uw ruimte, maak dan vandaag nog een afspraak!

Wat voor huis valt je op als je door een buurt rijdt? We wedden dat je altijd de huizen opmerkt met de klassieke witte houten/ijzeren schutting/hekwerk. Hoewel we niet suggereren dat je voor deze stijl moet gaan, is het punt dat een goed onderhouden omheining je tuin en huis er zo veel beter uit laat zien.

PROFESSIONELE SCHILDER DIENSTEN
Als het gaat om het vergroten van uw beteugeling, is er geen gemakkelijkere manier om dit te doen dan door uw hek te schilderen. Het verfrist niet alleen de uitstraling van uw huis direct, maar het kan ook helpen om de levensduur van uw afrastering te verlengen. Als je op zoek bent naar een nieuwe look, maar nog niet klaar bent om de hele buitenkant van je huis te schilderen, dan is het schilderen van je schutting een geweldige manier om je buitenruimte bij te werken.

 

VOORDELEN VAN OMHEINING SCHILDEREN & BEVLEKKEN
Afgezien van pure esthetiek, is er een belangrijke reden waarom u zou moeten overwegen om uw afrastering te schilderen of te beitsen. Wanneer u een afwerking aanbrengt zoals verf of beits, helpt het om het hout te beschermen tegen de elementen. Bij blootstelling aan water en fel zonlicht kan onbehandeld hout veel sneller afbreken dan normaal, en sommige houtsoorten kunnen zelfs grijs worden.

Zodra er vocht binnenkomt, kan hout verdraaien, kromtrekken en barsten als het op het water reageert. Zonlicht breekt ook hout in de loop van de tijd af en kan in combinatie met vocht het vatbaar maken voor rot. Dit is waarom het belangrijk is om een afwerking aan te brengen – dit is wat helpt om een beschermende barrière te vormen.

Als u uw houten schutting wilt afwerken, kunt u uit 2 opties kiezen: verf of beits. Verf geeft u de beste bescherming voor hout. Het is de beste manier om hout te beschermen tegen zowel vocht als zonlicht, en kan in sommige gevallen tot wel 10 jaar meegaan.

Beitsen laat de natuurlijke nerf van het hout zien, wat boven velen de voorkeur heeft. Vlek werkt door diep in het hout te weken en gaten op te vullen die anders vocht zouden opnemen. Het biedt een goede vochtbestendigheid, maar het is niet zo effectief als verf. Je krijgt niet veel bescherming tegen UV-straling (zonlicht), wat betekent dat het waarschijnlijk vaker opnieuw moet worden aangebracht dan verf. Als u met vlek gaat, moet u om de 3-4 jaar rusten.

ONZE OMHEININGS SCHILDERWERKEN
Het schilderen van een schutting is niet zo eenvoudig als het aanbrengen van een nieuwe laag over de bestaande afwerking. Er is wat voorbereidend werk nodig als je een gladde, duurzame afwerking wilt creëren. Ten eerste moet de afrastering met een stroom worden gewassen om ervoor te zorgen dat deze schoon is. Voordat u met de volgende stappen begint, moet u afdekken om de omgeving te beschermen.

Het applicatieproces voor de verf is verschillend, afhankelijk van het type schutting/Hekwerk en verf. Voor een houten afrastering moet deze worden geschraapt, geschuurd en geprimed op alle gebieden met losse of afbladderende verf. Bij metalen afrasteringen moet deze ook met een staalborstel worden geschrobd. Oxideprimer of roestwerende primer moet dan worden gebruikt op metalen afrasteringen, terwijl gewone buitenprimer wordt gebruikt op houten omheiningen. Voor houten hekken,

Bij houten omheiningen wordt beits aangebracht met een borstel, terwijl verf wordt aangebracht door middel van spuiten, borstelen, rollen of een combinatie hiervan, afhankelijk van de toestand en de omgeving van de ondergrond. Nadat de verf is aangebracht, is het tijd om zorgvuldig op te ruimen en ervoor te zorgen dat u verfspaanders of ander vuil oppakt.

U denkt misschien niet per se aan uw garage als een kamer in uw huis, maar dat is het zeker! Het is een ruimte die extra uniek is omdat hij niet alleen deel uitmaakt van het interieur van je huis, maar ook van buitenaf zichtbaar is. Goed geverfde muren en vloeren kunnen de uitstraling van uw ruimte verbeteren en u daadwerkelijk helpen uw garage schoon en georganiseerd te houden. Natuurlijk kan het hebben van een pas geverfde garagedeur en buitenkant ook de aantrekkingskracht van uw huis vergroten.

GARAGE VLOER SCHILDEREN
Garagevloeren zijn meestal gewoon beton, wat in eerste instantie misschien goed lijkt. Maar met de jaren kunnen ze er behoorlijk versleten en vies uitzien, vooral als je je auto binnen parkeert. (Die olievlekken zijn geen grap!) Als je vloer er wat ruw uitziet, kun je overwegen om hem te schilderen.

Een nieuwe verflaag kan uw garage er meteen schoon en nieuw uit laten zien. Geverfde garagevloeren kunnen ook extra bescherming bieden tegen schimmel, meeldauw en autovloeistoffen. Ze zijn ook waterbestendig, over het algemeen gemakkelijker schoon te maken en behoorlijk duurzaam voor dagelijks gebruik.

GARAGE DEUR SCHILDEREN
Omdat de meeste mensen de garage gewoon als een opslagruimte beschouwen, zijn garagedeuren vrij eenvoudig. Maar uw garagedeur heeft het potentieel om een echt in het oog springend onderdeel te zijn van de buitenkant van uw huis. Wanneer u experimenteert met een beetje kleur op uw garagedeur, kan dit uw huis direct een frisse nieuwe look geven.

Het schilderen van een garagedeur kan een beetje lastig zijn om alleen te doen. Veel garagedeuren hebben sierlijke details rond de kleine ramen en hebben vaak gedetailleerde gebieden in tegenstelling tot perfect vlakke oppervlakken. Het vereist zorgvuldig werk en expertise om een perfect gladde en gelijkmatige afwerking te krijgen, dus het is een goed idee om professionele schilders in te huren om het werk voor je te doen.

Bij ACM-SCHILDERWERKEN zijn we experts in het schilderen van alle soorten oppervlakken, inclusief garagevloeren. We kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste kleur en soort verf, en een plan op maat maken om uw garagevloeren in een mum van tijd geverfd en gebruiksklaar te krijgen.

Schilderwerk in alle vormen